Praktisk og nært
På tide å ta med familien og flytte? Til noe som gir gode muligheter for alle i familien, til et av markedets beste priser.

Midt i hjertet av Rygge, med idylliske badeplasser, skole, barnehager, idrettshall, fotballbaner, svømmehall, ridesenter, golfbane og flotte turstier i nærmiljøet er Rygge Atrium et perfekt sted for barnefamilier.

Buss og tog i umiddelbar nærhet gjør det enkelt å komme til jobb, om det er i nærmiljøet eller i Oslo og Svenskegrensen er kun en hyggelig kjøretur unna.

Store og flotte grøntarealer sammen med alle fritidstilbudene i nærheten gjør Rygge Atrium til et trygt sted å vokse opp for dine barn. Samtidig gjør moderne leiligheter med gode planløsninger, heis og vaktmester det enklere for deg som foreldre å bruke tiden din på det du liker, fremfor det du må.

Rygge er et område i vekst, med mange planer på tegnebrettet, blant annet Lekeland og Badeland og et nytt hotell. I Rygge Atrium er det planlagt både bakeri og sushi i nær fremtid.

Leilighetene, som er innflytningsklare første kvartal 2017, kommer i forskjellige størrelser og prisklasser, passende for alt fra studenter, barnefamilier til godt voksne.

Rygge atrium er det rimelige, moderne og bekymringsløse alternativet, der det landlige møter det urbane.

family-img